Om Amax

Kundstyrd utveckling sedan 1996

Vi på AMAX har utvecklat tjänster på fastighetsägarens villkor sedan i mitten av 90-talet. Idag är vi elva medarbetare som tillsammans med våra kunder utvecklar diffi® och andra tjänster så att våra kunder spar tid och pengar.

Vi månar om våra kunder
Vi har alltid haft långa relationer med våra kunder. De vi fick under våra första verksamhetsår är med oss än idag. Och flera ansluter kontinuerligt. Att alltid finnas tillgängliga för att kunna svara på våra kunders frågor och hjälpa dem om de någon gång kör fast, är en av våra främsta framgångsfaktorer.

Ett kunskapsföretag
Vi rekryterar och utbildar vår personal så att kompetensen spänner över fastighetsinformationens fulla bredd så att vi täcker in alla de teknikområden som en fastighetsförvaltning möter. Bland annat omfattar vår verksamhet följande områden: arkitektur, larmsystem, rörsystem, konstruktion, brandskydd, sprinklersystem, luftbehandlingssystem och el- och telesystem.

Egna servrar
Hög drift- och datasäkerhet är en förutsättning för att kunna ta hand om våra kunders tekniska dokumentation. Lagring i en egen serverpark är därför en del av vårt grunderbjudande.

Fortsatt utveckling
Vårt arbete med att skapa tydlig struktur för företag och organisationer som förvaltar fastigheter fortsätter. Senast i raden är tjänster som hjälper företag att ha kontroll över sin branddokumentation och ytorna i sina fastigheter. Fler tjänster är under utveckling.

Kontakta oss

AMAX konsult AB
Idrottsvägen 33
702 32 Örebro

info@amax.se
019-18 97 04